NietPlat WelSteil:

Worden de twintiger jaren van deze eeuw de 'Roaring twenties' of de 'Boring twenties'?

We hebben te maken met:
- klimaat akkoorden en de 'Green Deal';
- de Brexit;
- de verpreutsing van Nederland;

Zo zijn er nog veel meer redenen op te noemen die de nog komende jaren zullen beïnvloeden.

De vraag blijft actueel: Worden we van de twintiger jaren blij of is het allemaal ellende?

Mogen vrouwen zich bijvoorbeeld kleden op de manier waarmee ze zich makkelijk kunnen bewegen en voor hun vrouwelijkheid uit kunnen komen of is het komend decenium er een waar zij zich moeten moeten houden aan opgedrongen normen en waarden waar je als westers mens ongemakkelijk bij voelt?

Het is evenwel zo dat een aantal nietwesterse culturen die bij ons een veilig onderdak zoeken en vinden zich niet kunnen of willen aanpassen aan onze vrijheid en daardoor gedrag vertonen waar wij ons weer niet mee willen conformeren. Tja, het blijft lastig.

boerkamini

Of polderen op zijn Nederlands?

Dan de Green Deal. Zoals Ursala von der Leyen het noemt:'Man-op-de-maan-moment'. Niet eens zo gek. Alle meest vervuilende industrieën naar de maan helpen, daar exploiteren en vervolgens hun gefabriceerde eindproducten naar de aarde schieten. Blijft de aarde schoon en de vervuilde lucht het heelal in. Daar kunnen we de nodige eeuwen wel op teren, of niet soms?

Om het stikstofprobleem op te lossen rest er een voor de hand liggende oplossing.De bron aanpakken, maar dan effectief!

stikstofzuiger

Op elke koe een stikstofzuiger monteren en weer probleem minder. Het is een wat werk en een investering maar het betaalt zichzelf terug.

Eigenlijk helemaal geen gek idee trouwens om een KKZ (KoeKontZuiger) te monteren op elke koe. Het is mogelijk om op de anus een slang te bevestigen die is gekoppeld aan een zuiger die op zijn beurt geactiveerd wordt bij elke luchtdruk verandering vanuit de anus.Iedere scheet opzuigen en in een zak op haar rug bewaren. Ingeval van een strontlozing gebeurd uiteraard hetzelfde. Deze rugzakken van de koeien moeten dan wel regelmatig vervangen worden en door de boer opgeslagen zonder dat de gassen de lucht ingaan.

Het is wat werk maar het loont wel!

De rug van een koe is sterk genoeg om een accu/batterij die de energie voor dit proces moet leveren, te dragen. Die batterij levert enkel energie bij drukverschil. Uiteraard is de te leveren capaciteit ook afhankelijk van het soort voer dat de koe nuttigt waardoor de grootte en gewicht van de batterij navenant kleiner kan zijn.

WelSteil gaat met dit idee de boer op!

Stemmen
met
WelSteil
is
richting
wijzen
zonder
pijl!