The Theresa  Boris  May Johnson  Survival Guide:

19 september 2020

corona

Is er iemand die wil helpen?

15 september 2020

corona

Should I stay or should I go?

15 augustus 2020

corona

Kan Boris het Verenigd Koninkrijk nog redden?

28 juli 2020

corona

De kans op een no-deal brexit wordt met de dag kleiner. Boris ziet de gevolgen daarvan in. China die een voet aan wal zet en vervolgens alles opkoopt wat los en vast zit, of Rusland met zijn hackers die de media 'overnemen'. Donald Trump heeft uiteraard ook leuke ideeën om zichzelf daar op de kaart te zetten. Ja, BJ kan zijn lol op maar of hij zich daar nog dik om maakt? Dat mag trouwens niet eens meer!

27 juli 2020

Na bijna drie maanden van de opborreling van Boris zijn leven beseft/denkt hij dat zijn overtollige gewicht waarschijnlijk de oorzaak is geweest van zijn verminderde afweer tegen de Corona. Hij roept dan ook eenieder op meer te gaan sporten. Hij wil echter ook dat fans weer naar sportwedstrijden gaan (kijken). Of zij dan mogen juichen lijkt mij weer niet bevorderlijk voor de gezondheid. Met z'n allen consumpties kopen voor een toonbank of kraampje is ook af te raden. Dus dan wordt het een flesje bier van huis meenemen en die dan met een rietje dat door een mondkapje is gestoken, op te drinken of beter: te zuigen, met alle gevolgen van dien.....dat wordt feest op de tribune.

30 april 2020

Weer wat weken verder en Boris nam nog geen afscheid van het leven, nee hij borrelt weer op. Zijn zesde of zevende, misschien wel achtste of negende kind is geboren. Afscheid of afscheiding. Waar hij zich nu druk om maakt is weer of nog steeds het gevolg van: zijn afscheidingen. De afscheiding die bij vele van zijn vrouwen/vriendinnen leven in de brouwerij bracht. Zijn afscheiding van een andere orde: de Brexit, wat trouwens voorlopig geen echt afscheid is, zien de Britten in de huidige Corona tijd als het zwaard van Damocles dat boven hun hoofd hangt.

13 april 2020

corona

Zijn uitspraak van september 2019: "I rather be dead in ditch than delay Brexit" kwam wel akelig dichtbij....

10 april 2020

En weer een maand verder..Boris dankt.. wie dan ook... op zijn blote knieën dat hij de EU tijdig heeft verlaten. Ondanks zijn Corona perikelen ziet hij de financiële onrust in Europa aan. Hij hoeft zich niet meer te mengen in de Zuideuropese problematiek. Hij is de EU uit. Of de steun nu gebruikt gaat worden voor de redding van de Italiaanse economie of voor een verlaging van de Italiaanse pensioenleeftijd, het zal hem een worst wezen.

01 maart 2020

Weer een maand verder. Boris heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Nee, hij is voor géén kleintje vervaard! Sterker nog, hij maakt ze op z'n oude dag. 'Doorgaan, altijd maar doorgaan!' is zijn devies. 'Carry on Carrie' moedigt hij haar aan. Carrie Symonds lacht gedwee en dat versterkt zijn mannelijke ego. De EU kan hij loslaten maar zijn ego houdt hij angstvallig vast.

brexit-no-deal

Over vier maanden kan het wiegje in Downing Street geplaatst.

01 februari 2020

En toen werd het 31 januari en zet het Grote Brittanië zijn stap uit Europa. Boris blaast op die dag een glazen bol op....maar waarom doet hij dat? Als symbool dat de EU uit elkaar kan spatten of dat GB dit lot beschoren is? De tijd zal het leren!

brexit-no-deal

12 januari 2020

It seems to be....
No Deal and No Prince, Brexit and Megxit. I must have trust in the Queen's actions.

brexit-no-deal

21 december 2019

Boris heeft het Lagerhuis al achter zich. Zijn plannen lijken er zonder moeite door te komen. Hij is de koning/keizer te rijk!

brexit-no-deal

13 december 2019

Tegen wil en dank hebben ze gekozen tussen 'the bad' en 'the 'ugly'. Als er nu maar gauw een handelsakkoord komt en veel Britse internationale bedrijven voor alle zekerheid zich in Nederland gaan vestigen, valt het allemaal misschien wel mee..!?

12 december 2019

Wie kiest het (nog) Verenigd Koninkrijk en waar kiest wie voor?

brexit-no-deal

Boris gelooft er nog heilig in dat hij de 'Brexit done' binnensleept op zijn voorwaarden, maar het is wel héél onzeker of de EU daarmee akkoord gaat. De onderhandelingsruimte is ook exit. De kans bestaat dus dat er nog een lange tijd van onzekerheid zit aan te komen. De internationale bedrijven die nog in GB zitten kunnen maar beter naar Nederland verkassen!

Toch maar weer afwachten wat Boris ervan bakt.....

5 november 2019

Britse huishoudens zijn elk meer dan £ 600 per jaar slechter af na de stemming om de Europese Unie te verlaten, volgens een van de toonaangevende economische prognose-instellingen in het VK.

brexit-no-deal

Het National Institute of Economic and Social Research (NIESR) zei dat het “bijna zeker” is dat het verlaten van de EU de levensstandaard zal beschadigen en daardoor ook het groeipotentieel van de Britse economie zal raken. Nu maar afwachten wat en waarop de Britten zullen stemmen op 12 december.

30 oktober 2019

Die tweederde meerderheid was er en nu maar bezien of zijn plan uiteindelijk wel lukt!

brexit-no-deal

26 oktober 2019

Het zit er dik in dat de Brexitdatum weer wordt uitgesteld. Boris krijgt het Parlement, dat nog niet wil meewerken, ook niet op één lijn. Alle trucs en listen van Boris ten spijt. Er zit volgens hem nu niets anders op dan nieuwe verkiezingen. Het Brexittijdpad is volkomen zoek).

brexit-no-deal

Boris en Jeremy vechten het samen uit, dan is weer Boris in het voordeel maar soms zit het tegen want of het mogelijke voordeel gelijk staat aan een tweederde meerderheid in het Lagerhuis, dat is de vraag!!

8 oktober 2019

Na een hoop gesteggel over de voorwaarden en uitvoering van een Brexit wringt Boris zich in allerlei bochten om toch zijn zin door te drijven en de Brexit er door te drukken.

brexit-no-deal

Volgens het uitgelekte rapport zoals 'The Guardian' dat vandaag publiceerde gaat het in Ierland er om spannen. 'Het voorstel is een enorm risico voor economie op het Iers eiland' zo schrijven zij. Het is eigenlijk een soort 'paaldans' van Boris. Een act voor de Bühne maar triest voor Ierland (en voor Groot-Brittanië!?).

24 september 2019

Het Brits Hooggerechtshof heeft nu aangegeven dat het wegsturen van het parlement ongrondwettelijk was. Nu is het aan John Barlow of hij het ook uitvoert en het parlement terugroept. Het zit Boris niet mee! Misschien gaat de Brexit dan helemaal niet meer door.....

brexit-no-deal

Als daarnaast de engelse bedrijven die al naar Nederland verhuisd zijn of plannen daartoe hebben dit wel gewoon doorzetten is het voor Nederland een geluk bij een ongeluk. Hebben wij in ieder geval iets gewonnen om de al gemaakte kosten te compenseren en er beter van te worden.

12 september 2019

Voedselschaarste dreigt voor het Verenigd Koninkrijk als een NO-DEAL Brexit een feit is..

brexit-no-deal

Boris laat zich niet uit het veld slaan:"I rather be dead in ditch than delay Brexit".

brexit-no-deal

7 september 2019

Boris moet nu flink aan de bak om het parlement te beteugelen . Hij vat zijn taak serieus op en oefent alvast.

borisdesloper

4 september 2019

Vandaag lijkt het er op dat Boris nu tekeer gaat als een Samson die alle zuilen omver wil duwen.
Sloopt hij hiermee de samenhang van de Britse samenleving en daarbij de economie? De koers van de Pond is al behoorlijk gezakt! Om zijn kracht beheersbaar te houden wil het parlement vanavond de uitvoering van de Brexit uitstellen tot en met januari 2020.

borisdesloper

28 augustus 2019

Na afloop van de G7 spoedden de leden zich weer huiswaarts. Was het nu een 'top'of een 'flop'?
Het lijkt erop dat we na 31 oktober 2019 geen Engelse producten meer moeten kopen willen we niet teveel betalen door de extra heffingen. Gelijk een reden om onze horizon te verbreden. Er is meer in de wereld dan het grote Brittanië.

Deze twee heren konden het wel goed met elkaar vinden...

Brittish-American loveaffair...?

donaldloveboris

18 augustus 2019

De kans is reëel aanwezig dat de wachttijden bij de grens voor de aanvoer van (vers) europees voedsel na 31 oktober veel te lang gaan duren om nog onbedorven in te voeren. Daarnaast zal Groot Britannië geen last meer hebben van Europese regels, lees Europese Bank (Draghi), en daar valt ook wat voor te zeggen.......! Zo gek is Boris nu ook weer niet....Een journalist van de krant The Spectator schreef 16 augustus 2019: Het idee dat Boris een klootzak is, is belachelijk voor iedereen die hem kent. Hij is grappig omdat hij een fundamenteel komische visie heeft op de menselijke conditie, zoals veel slimme mensen. Je brengt het grootste deel van de lunch met hem door met lachen. Maar hij is een van de slimste mensen die ik ooit heb ontmoet.

Maar er zijn SCEPTICI..

12 augustus 2019

Hij blijft maar provoceren....Wanneer houdt het geduld van het parlement op? Tot hoe ver laten ze hem zijn gang gaan?

Totdat de 'hamster-kasten' vol zijn? Of vlak voor dat de definitieve Brexit een feit is?

23 juli 2019

Boris wordt de nieuwe premier, maar daarmee is hij er nog niet. Als hij zijn idiote ideeën door laat gaan zal het zo maar eens mogelijk zijn dat hij na drie maanden weer premier af is! Daarna begint het hele circus opnieuw en is GB verder weggezakt dan ooit in het moeras van politieke spelletjes en spierballentaal over wie de grootste heeft. Het geduld van de EU is op dus opnieuw onderhandelen en dreigen dat GB niet zijn schuld zal betalen zal GB enkel isoleren van Europa. Het alternatief om vervolgens handel te drijven met de VS en China/India e.d. zal hem duur komen te staan want de prijzen zullen behoorlijk stijgen. De andere landen gooien hun prijzen omhoog aangezien GB die handel nodig heeft.

Als het dan toch uit de hand dreigt te lopen dan switcht Boris gewoon van denkbeeld. Zo opportunistisch is hij ook nog wel!! Dat bewees zijn tijd als burgemeester van London al!

22 juli 2019

Boris Johnson kan zijn borst natmaken. Iran dreigt als wraak voor de in beslag genomen iraanse tanker door Engeland om overal in Europa, met name Engeland (Iran maakt geen onderscheid voor wat betreft Brexit of niet), als wraakactie moordcommando's in te zetten om onrust te zaaien.

Ook een smoking-gun maar dan van een ander kaliber...

masks    smoking-gun

9 juni 2019

Boris Johnson laat dan van zich horen. Het moet voor de EU wel leuk blijven natuurlijk, zeer zeker als Boris rare geintjes uithaalt door te stellen dat GB de "boete" wegens het uittreden niet gaat betalen als de EU niet doet wat hij wil. Nee, Boris dat gaat niet goed. Niet als een Boris Boef optreden!

optreden boris boef    optreden boris boef    smoking-gun

Boris wil kennelijk graag de naast de smoking-cigar ook de smoking-gun zijn voor de Europese Unie

4 juni 2019

Het hoeft allemaal niet meer voor haar....en Donald doet haar wel uitgeleide....om ongetwijfeld daarna al twitterend Boris welkom te heten...Donald ziet het wel zitten.

trump may walking by

25 mei 2019

Wordt het nu echt een no-deal leave? Boris staat al klaar.

boxing boris

24 mei 2019

Nadat nu werkelijk alle pogingen van Theresa om tot een aanvaardbare Brexit te komen zijn weggestemd, heeft ze de handdoek in de ring gegooid. Zij heeft haar 'Survival' niet kunnen volbrengen.

18 mei 2019

Het Brexit plan van May is wederom weggestemd. Het onderstaande plaatje blijft actueel. Het is een bende en blijft een bende.

Op 3 juni nog maar een keer proberen......!!

30 april 2019

Het Brexit proces loopt nog steeds, maar vraag niet hoe.....

silly-may-delay

11 april 2019

Uitstel tot 31 oktober (hallelujah or haloween?)
.......happy-haloween .......

may-delay

9 april 2019

may-request

4 april 2019-avond

bercow flirts-1

bercow flirts

Wat de aanstaande Brexit al niet teweeg kan brengen ...! Barrie Stevens die zijn engelse nationaliteit inruilt voor de nederlandse..Poeh. Daarenboven een vriendelijk lachende John Bercow die Eva laat blozen. Hij houdt wel van een geintje....Orderrrrr.

4 april 2019

Weer zijn alle optie's voor een geleidelijke Brexit weggestemd. De krantenkoppen luiden nu: Is Theresa May splitting the country?

splitting

Ja, een klein spleetje maar. Donald Trump haakte er gelijk op in door haar aan te halen als Teresa May'. Die mevrouw is echter heel iemand anders, die laat wel wat meer zien dan een spleetje......Die hele Brexit, je kunt er beter maar de humor van inzien.

29 maart 2019

Voorstel van May weer weggestemd. Chaos compleet, althans dat lijkt zo.De spannng is op alle gezichten te zien. Wat zal 12 april brengen?

no_matter_what

28 maart 2019

Morgen wéér een dag om te stemmen vóór of tegen. Het einde nadert....De ondergang tegemoet????? Boris geeft niet op.

no_matter_what

26 maart 2019

Morgen weer een dag om te stemmen vóór of tegen. Het einde nadert....maar of dat een happy end is......?

no_matter_what

22 maart 2019

May houdt vol. Uitstel of geen uitstel, kort uitstel of wat langer uitstel. Het rommelt maar door.

backbrexit

" Here is a summary of the day's events: Brexit has been delayed until 12 April at the earliest after the prime minister accepted the EU's proposals. Theresa May had been forced into asking for the delay after her Brexit deal went down to two heavy defeats in the Commons. The UK will leave the EU on 22 May if Parliament accepts May's deal and, if it doesn't, Brexit is scheduled to happen in three weeks. The government will be able to seek a longer extension if it can come up with a plan and agree to participate in the upcoming European Parliament elections. ...."What a mess!!!!The Brexit will never happen, in my opinion.

17 maart 2019

backbrexit

Nadat de stemming omtrent een uitstel van de uiteindelijke Brexit voor blijkt te zijn is de chaos in het Lagerhuis er niet minder om geworden. De EU wacht nog even af maar de handen jeuken!

12 maart 2019

Vanavond weer een stemming of de plannen van May goedkeuring krijgen. To go forwards or backwards. Anyway: Backstop or turn your back.Waar ligt de grens?

pound-vs-euro

22 februari 2019

In Brussel hoeft zij niet op een warme ontvangst te rekenen. Men heeft haar fijnstjes gewezen op haar tweetgedrag uit het verleden...........

tweet theresa

14 februari 2019

"En dan is de weg vrij voor onze pulsvisserij!!!"
Kan na de Brexit best wel eens de nieuwe slogan van Theresa zijn........

4 februari 2019

Als ze er weer uit is wacht de volgende shit:
Scottish independence!

scottish independence

31 januari 2019

De vraag rijst inmiddels:"Waar leidt die hele Brexit affaire toe?" Tot nu toe is het een brok onzekerheid voor zowel Europa als Gr. Brittanië. Daarbij komt dat een compromis met Europa ook eindig is. Kortom May zit hopeloos gevangen.

doortrokken

Blue Monday, 21 januari 2019

"So tell me what you want, what you really, really want".
zongen de Spice girls al en hebben de Britten hun vraag al beantwoord??

Nu even serieus, wat willen de Britten nu eigenlijk?

Sommige Britse mensen willen echt de EU verlaten.

Sommige Britse mensen willen echt in de EU blijven.

Heel veel (waarschijnlijk de meerderheid) zijn verward of onverschillig voor het geheel.

De mensen wilden vooral geen referendum. Vóór 2015 was de UKIP de enige partij die een referendum over de EU aanbood. Hun optreden bij de algemene verkiezingen was op sentimenten gebaseerd. Het was echter genoeg om de Conservatieve Partij, die altijd diep verdeeld was over de Europese Unie, ongerust te maken en kon delen van hun traditionele steun bewegen om op de UKIP te stemmen. Niet genoeg overigens om met de UKIP een nieuwe regering te vormen, maar wel genoeg om een Tory-meerderheid te verliezen.

Geconfronteerd met het vooruitzicht van een interne partij om het probleem te bestrijden, besloot Cameron om het via een referendum populair te maken. Dit was alleen zijn beslissing, er was geen specifieke oproep voor het publiek en het kwam niet vaak voor als belangrijk in opiniepeilingen van kiezers.

In feite was het grote publiek onverschillig voor de EU, zoals blijkt uit de slechte opkomst bij de verkiezingen voor de EU. (UKIP deed ironisch genoeg het altijd beter bij de Europese verkiezingen dan bij binnenlandse verkiezingen.)

De belangrijkste punten van het referendum hebben het niet eens gehaald, geen van beide partijen was een overtuigend voorbeeld en het Britse volk ging naar de stembus maar waren nog grotendeels onbekend met de gevolgen die de afscheiding met de EU zou hebben. Van degenen die hebben gestemd stemde een zeer beperkte meerderheid om te vertrekken. In de meeste gevallen zou zo'n enorme grondwetswijziging een veel groter mandaat vereisen, maar toen Cameron eenmaal aftrad en het absolute shitfest achterliet dat hij had gecreëerd zonder dat eerst op te ruimen, besloot het politieke establishment om de wensen van het volk uit te voeren .

Nog een referendum een week eerder of later en het resultaat was misschien de andere kant op.

Wat betreft waarom Theresa May zo veel stemmen verloren heeft, zijn er veel redenen en de meeste hebben weinig met de EU van doen. De conservatieve regering heeft sinds 2010 een bezuinigingsprogramma doorgevoerd om de overheidsuitgaven te verminderen. Dit is gebaseerd op een zeer gebrekkige economie en als gevolg daarvan zijn grote aantallen mensen in het VK nu aanzienlijk minder goed af dan in 2009. Dit is tegen een achtergrond van dalende levensstandaard in veel gemeenschappen sinds de jaren tachtig, toen de Britse industrie grotendeels bestond verlaten onder de regering Thatcher.

Mensen zien nu dat hun kinderen minder kansen krijgen dan ze hadden. Dat hun ouders gevraagd zullen worden om te betalen voor hun zorg op hoge leeftijd en ziekte. Mensen zien een enorme toename van het aantal daklozen in de straten van grote Britse steden. Het gebruik van voedselbanken, iets waarvan de meeste mensen in het VK nog maar een paar jaar geleden hadden gehoord, is enorm gestegen.

Gedeeltelijk was de Brexit-stem een soort van protest, een oproep tot verandering en een uiting van woede en frustratie van het Britse volk, gericht op de EU, maar in werkelijkheid gebaseerd op de vreselijke beleidsbeslissingen van de conservatieve regering.

Redenen die mensen gaven voor "verlof om te stemmen", waren onder meer druk op huisvesting, scholen en de NHS van EU-immigratie. De echte redenen voor de druk op deze dingen waren onderinvestering van de Britse overheid. Woningbouw is op een naoorlogs dieptepunt. Bezuinigingen op schoolbudgetten zien scholen ouders om donaties vragen, docenten worden overgelaten om les te geven en leraren verlaten het vak in groten getale. De NHS, die voor vrijwel alles afhankelijk is van immigrantenpersoneel, van schoonmakers tot adviserende chirurgen en verpleegkundigen, is in een crisis beland door te worden aangestuurd op een winstmodel, wat betekent dat het geld van belastingbetalers meer en meer in de zakken van de aandeelhouders terechtkomt in plaats van te worden besteed aan behandeling en zorg.

Corbyn's Labour beloofde eigenlijk om deze zorgen weg te nemen. Mensen vonden het voor de verandering leuk om een positief bericht te horen. Theresa May heeft geprobeerd de verkiezingen persoonlijk te maken, wat een enorme fout was, aangezien ze, volgens de Britten, een erg onplezierig imago heeft, terwijl ze Corbyn, hoe vreemd dat ook mag lijken, buitengewoon sympathiek vinden en achter zijn evenzo stramme houding blijven staan.

Raar volkje daar aan de overkant.

Dus willen de Britten de EU verlaten? Sommigen wel. Sommigen echt niet. De meesten geven er nog steeds niet om of begrijpen niet wat de EU is........

Vrijdag, 18 januari 2019

Weer uitstel, nu tot 29 januari. Vandaag komt er misschien een stemming om een Brexit zonder een akkoord te verbieden. Een nieuw referendum organiseren zal wel een jaar kunnen duren dus moet er nu een soort van oplossing komen. Daar zijn de Engelsen niet zo sterk in. Voor grote internationale bedrijven is dit een hopeloze zaak en zij kunnen dus beter zich zo snel mogelijk in Nederland vestigen!!

Woensdag, 16 januari 2019

De deal is weggestemd, wat nu? Als het aan May ligt zal ze er nog alles aan doen om het tij te keren.
Is dat te doen?
Ze heeft zo haar eigen wapens. Haar blik en haar verbeten mond zorgen er misschien voor dat de harde Brexit van haar tegenstanders ombuigt tot een zachte (slappe).

angry

Of anders....

of anders

Dinsdag, 15 januari 2019

Waar kan het allemaal op uitdraaien??

......

Maandag, 14 januari 2019

En Theresa maar praten en alsnog hopen op een akkoordje met de EU....

........

Woensdag, 9 januari 2019

Zal de rommel zijn opgeruimd na 14 januari of komt er een nieuw referendum met als uitkomst dat Engeland beter binnen de EU kan blijven?
Dan is Engeland daar waar Theresa haar oorspronkelijk wilde hebben of houden.

Maandag, 31 december 2018

Na de kerst is het nog steeds een rommeltje in het Grote Brittannië. Wie ruimt het op?

............

Donderdag, 13 december 2018

Buikje rond gegeten, rondje langs EU leiders gemaakt, terug in GB en.....vertrouwen May be lowest.Suggestie, alle internationals snel vestigen in 'The Netherlands'. Simpel toch?

Dinsdag, 11 december 2018

11 december blijft gewoon 11 december. Theresa kiest voor een lekker ontbijtje op het Catshuis samen met Mark.

woensdag, 5 december 2018

11 December nadert met rasse schreden
De angst dat de Brexit met voeten wordt getreden
brandt op Theresa's lip
Haar lot is in handen van Chief Whip.

chief whip

Woensdag, 29 november 2018.


Hoe ze ook danst, met haar beleid krijgt ze de Schotten niet mee. Ze zullen nooit zoiets zingen als:"You'll come a-Waltzing Theresa (Mathilda), with me".

Woensdag, 27 november 2018.


Krijgt Moeder Theresa haar Brexit op 11 december door het parlement?

Het zal een harde dobber zijn! De Britten blijven immers soebatten over onderstaande punten:

    1. Overgangstermijn voor de Brexit tot 31 december 2020

        -dat duurt te lang volgens veel Britten.

    2.Douane-unie houdt het VK gebonden aan de EU

        -Ze vinden dat ze door de EU gegijzeld worden

    3. Noord-Ierland krijgt een andere status

        -De EU-grens komt tussen Noord-Ierland en Engeland te liggen

    4. Financiële diensten: City verliest soepele toegang tot EU

        -Als Brexit optreedt, verzwakt het het FinTech-ecosysteem en de infrastructuur in het Verenigd Koninkrijk, het verzwakt ook de capaciteit en motivatie van Britse financiële instellingen om te innoveren.

    5. Erkenning rechten EU-burgers in het VK en Britten in de EU

        -Tijdens de overgangstermijn kunnen 'immigranten' blijven komen

    6. Onafhankelijk Brexit-comité

        -25 vertegenwoordigers uit zowel het VK als uit de EU beslissen over de datum wanneer de VK de EU verlaat.     

Kortom de Britten vinden dat ze geen regie hebben over de termijn van ingang als op de feitelijke uitwerking van de EU exit. Dit terwijl eigenlijk het sentiment om los van Europa te zijn de grootste drijfveer is. Volgens een Brits overheidsrapport zal de Brexit de economie hoe dan ook schaden (FD-29-11-2018).


Woensdag, 14 november 2018.


Theresa zal haar ministers ongetwijfeld streng toespreken om met het bereikte EU akkoord in te stemmen. Of dat lukt is de vraag, UK is een eiland en blijft een eiland en misschien is dat maar goed ook.....
Boris is al aan het oefenen.

boxing boris


------------

en we nemen er nog een........
(ja,ja, Jeane-Claude houdt wel van een glaasje.)

Update 6-10-2018
Theresa kan blijven lachen en dansen, Unilever vliegt weer terug.

terugvluchtalt=

Update 3-10-2018
May doet er nog een schepje bovenop! Boris Johnson kan haar wat. Zij is tenslotte de Prime Minister en dat voelt als 'koningin'.

Update 23-9-2018
Het wordt voor Theresa nu spannend na haar plan om in november nieuwe verkiezingen uit te schrijven om zo haar strategie in het Brexit overleg veilig te stellen.

Een beetje haar "dance with wolves"!! Zo ziet zij het dan ook met Europa als aanstormend leger, maar haar vraag is nu of ze wel de steun krijgt van haar eigen groep?

----------

Velen maken zich zorgen om de Brexit maar Theresa May lacht er om en danst...

.....like the amazing dancing bear.

Geluid Theresa uitzetten (na het starten van het filmpje zie je linksonder die mogelijkheid) en speel vervolgens filmpje van Alan Price af en zie dat May toch aardig in de maat danst...May I have this dance?

De Brexit onderhandelingen zijn weer een nieuwe fase ingegaan.

..........

Prime minister May is een wat onpeilbaar typje. Liefkozend neuzen maar ondertussen...
Maar goed, eens zien of die Brexit er doorkomt en hoe dat er in feite zal uitzien. Het blijft allemaal nog hoogst onzeker en of het Koninkrijk nog verenigd blijft ook.
00000000000


Terug naar welsteil.nl.


Stemmen
met
WelSteil
is
richting
wijzen
zonder
pijl!