Terug naar Max

Nu moet het gebeuren!

Wereldkampioen 2020!

De Hondamotor zal, volgens RedBull, nu de capaciteiten daarvoor hebben.
Evenals Honda heeft Max natuurlijk ook de capaciteiten om wereldkampioen te worden. De match tussen die twee zorgt voor de rest!

Het is allemaal nog verre van duidelijk hoe en wanneer de wedstrijden in 2020 verreden zullen worden.
Deze pagina wordt na elke verreden wedstrijd ververst.

Er is nu toch een nieuw wedstrijdschema gekomen!.

Bij nader inzien is het reëler om van de (herziene) onderstaande voorspelling uit te gaan....dan zal Max als tweede eindigen.


De wedstrijden van 2020


Na 8 races houdt Max zich nog steeds aan zijn eigen opdracht om minimaal als 2e te eindigen in het kampioenschap 2020. Mijn geprognosticeerde eindstand laat niets meer te wensen over.

Maar Bottas heeft in Monza al door het uitvallen van Max de 2e positie overgenomen. Maar voor hoelang? Zoals het er nu naar uitziet zal het kantelpunt op de Nürburgring zijn.

Nee, na Toscane is Max zelfs al naar de derde plaats teruggeschoven. Hij moet dan in de resterende ritten als tweede aankomen en Bottas als derde...De tijd zal het leren of dat een reële voorspelling is.

Zelfs de Nürburgring was geen kantelpunt, hoewel het een uitstekende race was. Ik vrees dat hij moet wachten tot na de 2e race van Bahrein.

Nee, de tweede eindklassering zit er na de race van Imola niet meer in. Hij zal zich nu met de derde plaats tevreden moeten stellen, hoewel!!!

Terug naar Max